Oleje
Oleje lisované za studena jsou rostlinné oleje získávané mechanickým lisováním za nízkých teplot, obvykle do 40 °C, což umožňuje zachovat jejich přirozené výživové hodnoty, chuť a aroma. Tento šetrný proces zaručuje, že oleje si udrží vysoký obsah vitamínů, minerálů a antioxidantů.
Oleje lisované za studena jsou oblíbené pro jejich blahodárné účinky na zdraví a jsou ideální pro použití ve studené kuchyni, například do salátů, marinád nebo jako doplněk k hotovým pokrmům.
Oleje lisujeme v menším množství, abychom pro vás zajistili maximální čerstvost.

Chia olej je lisujeme za studena ze semen šalvěje hispánské. Je bohatý na esenciální mastné kyseliny, zejména...

Chia olej je lisujeme za studena ze semen šalvěje hispánské. Je bohatý na esenciální mastné kyseliny, zejména...

Mandlový olej lisovaný za studena se nejčastěji využívá ve studené kuchyni. Má výraznou mandlovou chuť, hodí se do...

Mandlový olej lisovaný za studena se nejčastěji využívá ve studené kuchyni. Má výraznou mandlovou chuť, hodí se do...

Dýňový olej je tmavě zelený a má lahodnou chuť. Perfektně se hodí k dochucení salátů, teplé zeleniny i polévek. Je to...

Obsahuje velké množství omega-3 mastných kyselin. Mimo toho obsahuje také vysoké množství rozpustné i nerozpustné...

Obsahuje velké množství omega-3 mastných kyselin. Mimo toho obsahuje také vysoké množství rozpustné i nerozpustné...

Obsahuje velké množství omega-3 mastných kyselin. Mimo toho obsahuje také vysoké množství rozpustné i nerozpustné...